Hostal Vista Park, Santa Clara, Cuba, Bed and Breakfast, Hostel en Accommodatie - Slaapkamers

Reserveringen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+53 042 219727

Mobiel: +53 52768141 SMS http: // hostalvistapark- cuba.com

De prijs van de accommodatie is 1 of 2 personen $ 25.00, 3 personen $ 30.00, 4 personen $ 35.00 en 5 personen $ 40.00 hoogseizoen en laagseizoen

De prijs van het diner is $ 10,00

De prijs van het ontbijt is $ 5.00

Het huis heeft 3 ruime kamers te huur, 6 vierkante meter elk, waar je familie en vrienden kan hosten in een groep zo groot dat het elke kamer die ons anders dan andere hostels, omdat in ons huis in plaats van te kiezen twee maakt is kamers kunt kiezen en betalen veel minder. De eerste kamer heeft 1 tweepersoonsbed en drie persoonlijk met maximaal 5 personen, de tweede slaapkamer heeft een tweepersoons bed en drie persoonlijke waardoor het vermogen tot 5 personen tegemoet te komen, en de derde slaapkamer heeft twee dubbele bedden en een slaapbank kan zijn voor 6 personen voor een totaal van 16 personen en 11 bedden in 3 slaapkamers, kunt u geschikt voor groepen van vrienden en familie en is zuiniger dan andere huizen, of vrienden of familie, heeft ook het voorrecht, dat is in het gebied de wi-fi draadloos internet en kan er toegang toe vanaf het balkon of de kamers, want het is gelegen in het gebied van het park Vidal.

Alle kamers heeft airconditioning, koelkasten, televisies, ventilatoren, en natuurlijke ventilatie, een balkon met uitzicht op het park Vidal, een van de kamer bevindt zich in het terras, whit een uitstekend uitzicht op de hele stad. 3

Elke kamer heeft een eigen badkamer met warm en koud water. Naast 2 kamers heeft een balkon, waar u het dagelijks leven van de stad kan waarnemen, ook kunt u zonnen op het terras.

 

 

 

 

Hostal Vista Park, Santa Clara, Cuba, Bed and Breakfast, Hostel en Accommodatie - Leoncio Vidal straat Slaapkamer

Deze kamer heeft een balkon gelegen aan de straat Leoncio Vidal. De kamer is zeer ruim en comfortabel, is de grootste (meer dan 30 vierkante meter) met de volgende diensten.

Reist u met familie, het is perfect als het kan een paar kan blijven met twee kinderen.

 

"Vier bedden [een tweepersoonsbed en drie single]

»Airconditioning

"Koelkast

»Fans

"Plafond fans

»Eigen badkamer met warm en koud water

"Natuurlijke ventilatie

»TV

 
 
 

Hostal Vista Park, Santa Clara, Cuba, Bed and Breakfast, Hostel en Accommodatie - Terras Slaapkamer

Deze kamer bevindt zich op het terras, deze kamer een prachtig uitzicht over de hele stad te krijgen, kunt u de perfecte ligging van ons huis te bevestigen, 's nachts kunt u de sterren en sterrenbeelden te zien, te nemen of te delen een biertje of een drinken in Paragüitas, natuurlijke ventilatie is altijd zeer vers, goed je kunt het nachtleven van het park Leoncio Vidal zien. De kamer heeft een kleine minibar, is ook zeer ruim.

 

 

  Het is perfect voor koppels want het is alleen op het terras van zes personen kan goed blijven.

 

»Twee tweepersoonsbedden

"Een slaapbank

»Airconditioning

"Koelkast

"Fans

"Plafond fans

»Kamer een eigen badkamer met warm en koud water

"Natuurlijke ventilatie

»TV

»Mini-bar

 
 
 
 
 

Hostal Vista Park, Santa Clara, Cuba, Bed and Breakfast, Hostel en Accommodatie - Vidal Park View Slaapkamer

Deze kamer heeft twee balkons, een gelegen in het Leoncio Vidal en anderen met uitzicht op het Parque Vidal, kunt u het dagelijks leven van de stad te observeren, 's nachts kunnen delen of een cocktail bij hen. De kamer is zeer ruim en comfortabel, heeft de volgende faciliteiten.

 

 

 

 

 

"Vier bedden [een tweepersoonsbed en drie single]

 

»Airconditioning

 

"Koelkast

 

"Fans

 

"Plafond fans

 

»Eigen badkamer met warm en koud water

 

"Natuurlijke ventilatie

 

»TV

 
 
 

Aanvullende gegevens